Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой оставал ли е на пътя заради имобилайзера??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой оставал ли е на пътя заради имобилайзера??

в доста теми предъвкваме - за и против имото, кодове, ключове и т.н.

и понеже съм само с един ключ а ми се иска да си направя резервен(с чип), пък не си знам кода и се чудя. да го бастисам ли това чудо или като бял човек да мина по дългия и по-скъп път.

кажете, някой хартисвал ли е на пътя или само си берем страх??
    sigpic156 SW 2001 бивша.

Колега до скоро и аз бях с един ключ и винаги се притеснявах да не го изгубя. Най-добре си направи резервен ключ като мен не е толкова скъпо. Виждам, че си от Русе колегата docev може да ти помогне свържи се с него. Естествено може и да го премахнеш имото ти си решаваш.
    sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
    156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Да оставал съм, затова и подробно описах как си реших проблема до ден днешен

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...24&postcount=3
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ок.... гледам 130 човека са прочели без да пишат, щото са нямали проблеми-надявам се.
        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Остави ме и мен легена, добре че се случи пред офиса. Последва придвижване на ласо до сервиза и премахване на имобилайзера. При мен проблема мисля че беше от някакво късо съединение. Ако всичко ти е наред по колата обаче те съветвам да не предизвикваш съдбата и да не пипаш нищо. Просто не се знае от какво може да не ти запали колата, ако не е имобилайзер-може да е нещо друго.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Да използвам темата.
            Днеска се прибирам, гася колата, вадя ключа и.... гледам всички лампички светят на таблото,все едно съм на контакт. Дали има нещо общо с имобилайзера или проблема е другаде.

Comment

Може да имаш проблем с патрона и ключа да излиза във всяко положение.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Аз познавам поне 4-ма от този форум къде останаха на пътя. И още поне 5-ма от фиат форума. А иначе познавам още доста други от всякакви марки и модели коли. Това разбира се не значи, че непременно ще ти се случи, но всичко е възможно.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ахеах аз пък тоя имобилайзер го използвам против паяци!! Вчера си спирам колата на булеварда пред работата - точно под забранителния знак, бъркам под бушоните, набарвам кутията на имобилайзера и разкачам буксата, която отива до пръстена на ключалката и спокойно почвам работа. По едно време гледам паяка тръгва да ми вдига колата... излизам и викам:
                  -Какво правиш бе?!
                  -Дигам ти колата!- ми отговаря чичко полицай
                  -Чакай бе... Кой ти дава т'ва право? - питам аз
                  -Не виждаш ли знака? ме пита намусено
                  -Вида го аз ама ти питаш ли ма дали мога да запалА?
                  -Е как така? - учуден
                  -Е така ...ей ти на ключа и пали или по живо по здраво..
                  Днес даже отрязах едната жица и й забих един прекъсвач и съм много доволен!

ПП: извинявам се за спама ама не се сдържах :P

Comment

колега на пътя не оставам за дълго,просто разкачай акумолатора за 5 мин. следващия път и никво оставане повече...

Comment

Working...
                    X